νόμισμα:
  /   Καλάθι : 0 Item(s)
Ελλάδα
Δωρεάν αποστολή από €100    |    Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών
vans φορτηγά

Αποστολή & Επιστροφές

Στέλνουμε αντικείμενα μέσω του EMS, της DHL και της Fedex στις περισσότερες χώρες του κόσμου, EMS την κύρια προσφορά μας. Οι περισσότερες παραγγελίες για στοιχεία αποθέματος αρχίζουν τη διαδικασία παραγγελίας μόλις ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αγορά. Όταν στέλνουμε το πακέτο, θα σας στείλουμε τον αριθμό παρακολούθησης όταν είναι διαθέσιμος. Εάν υπάρχει κάποια καθυστέρηση, παρακαλούμε να έχετε περισσότερη υπομονή.

Διανομή

Στόχος μας είναι να παραδώσουμε όλες τις παραγγελίες εντός 5-10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της πληρωμής. Στην απίθανη περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, για παράδειγμα τα παραγγελθέντα αγαθά είναι εκτός αποθέματος, θα σας στείλουμε για να σας ενημερώσουμε για την πιθανή καθυστέρηση. Παρέχουμε διεθνή ρητή παράδοση παγκοσμίως, η οποία συνοδεύεται από έναν αριθμό παρακολούθησης στο διαδίκτυο και χρειάζεται υπογραφή.

Συνήθως θα χρειαστούμε 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να κανονίσουμε την αποστολή. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί την επόμενη ημέρα ή τη δεύτερη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής. Κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής, μπορεί να χρειαστούν 3-4 ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να την αποστείλουμε. Συνήθως μπορείτε να λάβετε παραγγελία εντός 6-9 εργάσιμων ημερών συνολικά.

Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας ή παρέχεται από τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών είναι μόνο εκτιμήσεις. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε έγκαιρα το πακέτο, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις αποστολής, οι οποίες ενδέχεται να επηρεαστούν από τον μεταφορέα, τη θέση παράδοσης, τον καιρό, τις διακοπές ή τις λανθασμένες / ελλιπείς πληροφορίες παράδοσης.

Ακυρώσεις

Αν έχετε κάνει μια παραγγελία και θέλετε να την ακυρώσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υπηρεσίας μας εντός 8 ωρών από την παραγγελία σας, αλλά ίσως χρειαστεί να χρεώσετε ένα μικρό τέλος διαχείρισης εάν δεν μπορείτε να προσφέρετε τους κατάλληλους λόγους ακύρωσης. Μην ανησυχείς! Ακόμα και μετά από 8 ώρες, η φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας κάνει ό, τι μπορούμε για να σταματήσουμε την επεξεργασία ή / και την παράδοση των αντικειμένων, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα μπορέσουμε να την ακυρώσουμε έγκαιρα.

ριμπάουντ

Εάν στέλνετε το στοιχείο πίσω για επιστροφή / ανταλλαγή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα. Μπορούμε μόνο να αλλάξουμε τα παπούτσια ή να επιστρέψουμε τα χρήματά σας εάν μας στείλετε το στοιχείο στην αρχική του κατάσταση (με το αρχικό κιβώτιο και χωρίς χαρά έξω).

Κατά την αποστολή παρακαλώ χρησιμοποιήστε την καταγεγραμμένη παράδοση. Επισυνάψτε το τιμολόγιο στο κουτί - θα μας βοηθήσει να σας αναγνωρίσουμε και να επεξεργαστούμε ταχύτερα την ανταλλαγή / επιστροφή χρημάτων.

Θα επιστρέψουμε το κόστος της αποστολής παπουτσιών για επιστροφή χρημάτων / ανταλλαγής μόνο εάν έχουμε στείλει μέγεθος / παπούτσια διαφορετικό από το κράτηση ή εάν έχουμε κάνει κάτι λάθος. Διαφορετικά, ο πελάτης πληρώνει το επιπλέον κόστος αποστολής.

Παρακαλώ σημειώστε: Υπάρχει ευθύνη των αγοραστών να αγοράσουν το σωστό μέγεθος / χρώμα. Και δεν θα επιστρέψουμε τα χρήματα για επιπλέον έξοδα αποστολής εάν τα παπούτσια δεν ταιριάζουν ή το χρώμα του αντικειμένου φαίνεται λίγο διαφορετικό από την οθόνη.

Οι οθόνες υπολογιστών διαφέρουν ως προς την απόδοση των χρωμάτων. Το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη εξαρτάται επίσης από τις ρυθμίσεις της οθόνης σας.

Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας δώσουμε τις καλύτερες φωτογραφίες του προϊόντος, αλλά το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από το πραγματικό χρώμα. Κατά την περιγραφή του χρώματος, οι κατασκευαστές περιγράφουμε.

Το ίδιο ισχύει και για την περιγραφή μεγέθους: ακολουθούμε πάντα την περιγραφή του κατασκευαστή. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε μαζί μας πριν αγοράσετε το προϊόν

Sobre nosotros

vans φορτηγά Online! αγοράστε τα τελευταία παπούτσια, τα είδη ένδυσης.
Copyright © 2019 www.midgleylegal.com. Powered by vans φορτηγά
Η IP διευθυνσή σας είναι: 35.172.195.49     παπουτσια vans , vans old skool , vans τσαντεσ , vans φθηνα , vans καταστηματα , vans greece