νόμισμα:
  /   Καλάθι : 0 Item(s)
Ελλάδα
Δωρεάν αποστολή από €100    |    Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών
vans φορτηγά

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Η δέσμευσή μας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής

Προστασία της ιδιωτικής ζωής σας είναι σημαντική για εμάς. Για την καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής σας, παρέχουμε αυτήν την ειδοποίηση που εξηγεί τις πρακτικές μας σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληροφορίες και τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε σχετικά με τον τρόπο συλλογής και χρήσης των πληροφοριών σας. Για να είναι εύκολη η εύρεση αυτής της ειδοποίησης, την καθιστούμε διαθέσιμη στην αρχική σελίδα μας και σε κάθε σημείο όπου μπορούν να ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε

Η παρούσα ειδοποίηση ισχύει για όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται ή υποβάλλονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Σε ορισμένες σελίδες, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα, να υποβάλετε αιτήματα και να εγγραφείτε για να λάβετε υλικό. Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται σε αυτές τις σελίδες είναι:

Ονομα
Διεύθυνση
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Τηλεφωνικό νούμερο

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε

Πληροφορίες πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας - χρησιμοποιούμε έναν επεξεργαστή πληρωμής τρίτου μέρους (Sagepay) για την ασφαλή διαχείριση αυτών των πληροφοριών. Καμία από τις πληροφορίες πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε κανένα σημείο αυτού του ιστότοπου.

Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με τον εαυτό σας όταν τοποθετείτε μια παραγγελία μόνο για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Δεν μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με τρίτους εκτός από το βαθμό που είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με κάποιον άλλο κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας μόνο για την αποστολή του προϊόντος και την επιβεβαίωση της παράδοσης. Δεν μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με τρίτους εκτός από το βαθμό που είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Χρησιμοποιούμε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιστροφής για να απαντήσουμε στο μήνυμα που λαμβάνουμε. Οι διευθύνσεις αυτές δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς και δεν μοιράζονται με τρίτους.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας προϊόντα και υπηρεσίες. Οι πληροφορίες που υποβάλετε στον ιστότοπό μας δεν θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό, εκτός εάν συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής. Μπορείτε πάντα να καταργήσετε την εγγραφή από τις ενημερώσεις μας ανά πάσα στιγμή.

Τέλος, δεν χρησιμοποιούμε ποτέ ούτε μοιραζόμαστε τις πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που παρέχονται στον ιστό με τρόπους που δεν σχετίζονται με αυτές που περιγράφονται παραπάνω, χωρίς επίσης να σας παρέχουμε την ευκαιρία να αποκλείσετε ή να απαγορεύσετε με άλλον τρόπο τέτοιες μη σχετικές χρήσεις.

Η δέσμευσή μας στην ασφάλεια των δεδομένων

Προκειμένου να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, η διατήρηση της ακρίβειας των δεδομένων και η σωστή χρήση των πληροφοριών, έχουμε θεσπίσει τις κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διασφάλιση και διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε ηλεκτρονικά.

Η δέσμευσή μας για το απόρρητο των παιδιών

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των πολύ μικρών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για το λόγο αυτό, δεν συλλέγουμε ούτε διατηρούμε ποτέ πληροφορίες στον ιστότοπό μας από αυτούς που πραγματικά γνωρίζουμε ότι είναι κάτω των 13 ετών και κανένα τμήμα της ιστοσελίδας μας δεν έχει δομηθεί για να προσελκύσει άτομα κάτω των 13 ετών.

Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να διορθώσετε τις πληροφορίες σας

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που συλλέγουμε μέσω διαδικτύου και να διατηρούμε εισερχόμενοι στο λογαριασμό σας με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε κατά την εγγραφή σας σε εμάς.

Μπορείτε επίσης να διορθώσετε πραγματικά σφάλματα στις πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησής σας στέλνοντας ένα αίτημα που εμφανίζει αξιόπιστα λάθη.

Προκειμένου να προστατεύσουμε το απόρρητο και την ασφάλεια σας, θα λάβουμε επίσης εύλογα μέτρα για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας πριν από τη χορήγηση πρόσβασης ή τη διόρθωση.

Sobre nosotros

vans φορτηγά Online! αγοράστε τα τελευταία παπούτσια, τα είδη ένδυσης.
Copyright © 2019 www.midgleylegal.com. Powered by vans φορτηγά
Η IP διευθυνσή σας είναι: 35.172.195.49     παπουτσια vans , vans old skool , vans τσαντεσ , vans φθηνα , vans καταστηματα , vans greece